lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Най-вероятно е, да изпитате желание да се затворите в

...
 lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Най-вероятно е, да изпитате желание да се затворите в
Коментари Харесай

Виж дневния си хороскоп тук

 

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Най-вероятно е, да изпитате предпочитание да се пандизите в себе си. Да, може би бихте желали да узнаете, какво крият тези вътрешни пътища.Каменисти ли са те? Гладки ли са? Как стоят нещата като цяло? И дали са обкръжени от тъмни и гъсти гори? Или прелестния аспект стига чак до хоризонта? Дошло е време, да посветите този ден единствено на себе си. И освен този...

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...
 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек доста бурно ще се радва на всяка Ваша демонстрация на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече наслада, и да обръщате взор към него толкоз постоянно, колкото въобще е допустимо.
 

Рак

Настойчивостта е изкуство, което се овладява извънредно мъчно, само че Вие сте много напред по пътя за реализиране на майсторството! Още с визията на първия резултат, сте разкрили мощен тласък. Споделете получените познания с човек, който сега изпитва съществени компликации. На него не му доближава самообладание, с цел да преодолее този комплициран откъслек от виталния си път, и доста се нуждае от утвърждение. Поговорете с него, изхождайки от личния си опит, само че бъдете внимателни и се въздържайте от нравоучения. Поощрете го в по-нататъшните настойчиви опити - нали всяка крачка го приближава до постигане на задачата.
 

Лъв

Днес би трябвало за всичко да се доверявате на своя обичан човек, само че и на своята вътрешен глас. Преди всичко, те няма да се окажат спорни източници на информация, или ще са насочени еднообразно вярно. Само че при пораждане на рецесии и при положение на различие, решение ще се наложи да взимате извънредно Вие, и то, облягащи се на здравия разсъдък.
 

Дева

Срещата с обичания човек ще премине много комплицирано. Той доста се е изменил за интервала, през който не сте се виждали, та въпреки и да са минали единствено няколко часа. И с този нов човек ще би трябвало да поддържате връзка, да бъдете дружно, да се целувате... Изпитанието няма да е от леките, само че Вие ще го преминете с достолепие! 
 

Везни

През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно. 
 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Козирог

Подходящ ден за спокойна разходка, за незадължителни работи и неофициално другарство. Това е и прелестен миг, с цел да махнете краткотрайно с ръка на ежедневните рутинни задания, и да излезете от тъкмо обрисуваните рамки. Случайна среща и неангажиращ диалог може да се окажат доста по-приятни,отколкото уговорените договаряния по съответна тематика. Може да Ви хареса и диалог с виртуален събеседник в чата. Свободното напразно лутане по интернет-ресурсите може да остави забавни усещания или да Ви подбуди за истински решения.
 

Водолей

На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да си показа някои обстановки, свързани с Вас, дори и да ги убеждавате в тяхната действителност и безспорност. В последна сметка, в случай че не се получи с думи, ще се наложи да потвърждавате своята справедливост с каузи... 
 

Риби

В края на крайщата Вие сте независими и с всичко успявате да се справите сносно. Вие не би трябвало да бъдете естествено продължение на Вашата втора половинка, колкото и да Ви се желае това. Трябва да си имате свои ползи и увлечения. В противоположен случай просто ще станете неинтересни за обкръжаващите, а преди всичко - на своя обичан човек.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР